Tisztelt partnerünk, belépési elemek megváltoztak, ha nem tud belépni fiókjába, kérem hívjon minket.

Ha jó kell, Jokhel!

Kérdése van? Hívjon minket! +3623510427

Szolgáltatásaink

Munkavédelmi felszerelések, eszközök forgalmazása A-Z ig:

Teőtől talpig minden-, ami munka-, rögzítés-, és tûzvédelem, valamint az összes kapcsolódó kényelmet, komfortot, biztonságot szolgáltató termékek forgalmazása.

 

 

Szitanyomás:

Cégünk rövid határidõvel, kiváló minõségben, 27 éves tapasztalattal, vevőink megelégedésére szitázza a mi, vagy a partnereink  termékeit.

A megrendelõ által elképzelt logó, szöveg, vagy más igény szerint készítjük el a szerszámot, ami a megrendelõ tulajdona. Igény szerint tárolását költségmentesen vállaljuk.

Szitanyomatokat készítünk: póló, galléros póló, széldzseki, esõkabát, láthatósági mellény, kabát, mez, tenisz póló, sapka, munkaruha, stb.
 


Transzfernyomás:

Néhány esetben semmilyen más technológia nem nyújtja azt az eredményt, mint a transzfernyomás, vagy egyáltalán nem lehet más technológiával elkészíteni a kívánt feliratot, logót. Normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott ragyogó nyomatot adó technológia.
Pl.: sapka, mez, munkaruha, védõsisak, stb.


Hímzés:

Megrendelõnk által  elképzelt minta, logó, felirat, stb, hímzõ program elkészítését vállaljuk:

Sík, készárú, és sapkahímzés 1db-tól, akár több 10000 db-os tételekig. Vállaljuk: textília, bõr, póló, munkaruha, baseballsapka, sportruházat, kötött árú, emblémák, feliratok, címerek hímzését.


Minden ami munkavédelem.